Wednesday, August 25, 2010

Rumah Paris Hilton Dipecah Masuk

Menggeletar lutut MisS SaKurA lihat berita pasal Paris Hilton ini seketika. Akhbar-akhbar dan tabloid di Amerika Syarikat kecoh melaporkan tentang rumah agam miliknya telah dipecah masuk oleh dua orang bersenjatakan 2 bilah pisau. Kedua-dua lelaki tersebut yang berusia didalam lingkungan 40-an telah cuba untuk memecahkan salah sebuah tingkap rumah agam milik model dan penyanyi terkenal itu ketika semua orang sedang lena dibuai mimpi.

Hilton dikatakan telah melihat kelibat dua orang penjenayah itu menerusi kamera litar tertutup dan terus menelefon pihak polis. Mereka telah diberkas di luar kawasan rumah Hilton. "Sangat menakutkan! Saya dikejutkan dengan dua orang yang cuba untuk memasuki rumah saya sambil memegang 2 bilah pisau yang amat besar. Polis telah pun menahan mereka sekarang", jelas Hilton di laman Twitternya.

"I rasa sangat takut dan trauma you! Nasib baik ade hanjing I..."

Paris telah melaporkan bahawa ini bukanlah kali pertama beliau berdepan dengan lelaki yang bersenjata. Pernah sekali seorang lelaki muncul di pejabat ayahnya dan mengaku yang dia adalah tunang kepada anak perempuannya itu. Dia telah berjaya masuk ke kawasan pejabat dan pihak polis telah menjumpai sebilah pisau bersamanya. Menakutkan betul bila jadi public figure ni kan?

Abang-abang polis tengah sibuk menjalankan siasatan dekat rumah Paris Hilton. Kelihatan suspek membelakangi kamera yang sudah diberkas. Inilah gambar yang dimuat naik oleh
cik Paris kita menerusi laman Twitternya.

No comments:

Post a Comment

ads