Friday, August 21, 2009

Suprised 33rd birthday Party Rizal - Jejal dan Fasha intim

Sure ramai yang dah tgk gambar mereka nie kan...pape pun...layan je...
Wpun Sering kita lihat Fasha dan Jejal bergambar bersama..namun Fasha telah mengesahkan akan berkahwin dengan Qabil Ambak Januari depan...

Bagaimanapun,gambar mesra Fasha dan Qabil memang x pernah dapat dikesan..huhu
Agaknye bila mereka kelihatan bersama pun org tak sibuk2 nak snap picture derang kot,sebab sume tumpu kat Fasha and Jejal je....











No comments:

Post a Comment

ads