Sunday, February 3, 2008

My-SENSASI UPDATE??!!

Hai semua pembaca MY-SENSASI ....

Blog ini tak dapat diupdate selalu sejak sebulan lepas disebabkan oleh admin sensasi busy sket ngan keje dia kat opis...Maklumler hujung tahun..
bagaimana pun blog ini akan diupdate,dimantapkan dan ditambah pelbagai story2 hangat,comic2 panas,and ruangan2 baru untuk semua pembaca my-sensasi...more and more to my-sensasi...
mintak mahap bebanyak sebab dah lama tak update....actually banyaaaakk sgt mende admin nak upload,citer,gambar,video,gossips,comic..and more kat sensasi nie.tetapi takda masa nak buat..anyway since dah masuk bulan february..kita akan activekan balik my-sensasi ok..
so stay tune...

Updating akan dibuat raya cina nanti taw!!

Setia bersama sensasi...lebih banyak yg PANASSS....

No comments:

Post a Comment

ads