Monday, October 29, 2007

Mengenal Lelaki Melalui Zodiak

Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendekkata Capricon seorg yg sukar nak meluah kanperasaannya. Jarang sekalianda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgngive in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugaksis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips utk memikat: Kacang aje..sentiasa berpakaian cantik,glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sbelum diatinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips utk memikat: Kasi jer belacan...
WARNING: Diorang tak suka makan belacan!

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but itstrue..Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib. .sebab nakbawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilihlah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nakdibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus.Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu ygmencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang...kesian takde orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgnharap anda nak menang..dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasannya
Tips utk memikat: Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalahlah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini nie sukapada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya..kalau dah tak tahan dgnmereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkaranda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengankemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati- hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya...nanti habis duitdikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis,kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsikesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Suka memberihadiah. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi takego(jejaka leo memang gitu)...Kuat ingatan, so berhati2 didalam setiap kata2dan perbuatan anda.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkankewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai danmenghargaisetiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn..saya ulangi..JGN bercakap atau memuji lelaki lain dihadapanLEO. Mereka tak suka dibanding-bandingka n dengan org lain..merekatu sensitif dan kuat cemburu! Lelaki Leo ak suka berkongsi perempuannyadgn org lain.

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencariperhatian dari perempuan... .Sanggup melakukan apa sahaja utk memikatperempuan yg kadang2 boleh memalukan perempuan tersebut.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandaimenyerlahkan nilai2 kewanitaan, gayayang manis, kelembutan dan tak lupakesabaran..( virgo ceng'eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming"..virgoini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick samadia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes toquarrel tapi jujur dlm segala hal...
Tips utk memikat: Senang aje..Libra sukaperempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yg sederhana..tapi jgn lupacover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal diorang ingatdiorang nie semua hensem coz Samy Velu pon Libra jugak tapi tak hensempon...

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifonberjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga,posessive.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, keranabila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata guek tak kasiwarning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya: Fu..yoh..siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happyaje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partnerjalan2..sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada plan bila nak keluar..tengok wayang ke?anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

No comments:

Post a Comment

ads