Tuesday, October 30, 2007

Jokes : 3 beradik kahwin serentak

3 Beradik Kawin Serentak

Ada 3 org beradik pompuan kawin serentak...
so,pd mlm tersebut mak mereka telah membuat rondaan dr bilik ke bilik anak2 nye..
anak pertama;terdengar anaknya ketawa..anak ke-2 terdengar anaknya menangis..
anak ke-3 tak dgr ape2...keesokan pg nya si mak pun bertanya kepada anak2 dia..yg pertama "kenapa kau ketwa mlm td"? si anak pertama pun jawab "geli la mak"
..kau plak(yg ke2)"kenapa kau menangis mlm td"?si anak ke2 pun menjawab "sakit la mak"..."ha kau yg plg pelik(ke3) kenapa mak x dengar ape2 mlm td?senyap jer"...si anak ke 3 pun menjawab dengan sempoi..."macam mana x senyap mak kalo benda 2 ada dlm mulut saya"...si ibu pun diam tanpa suara...

Monday, October 29, 2007

Joke: Sex Education By Phua Chu Kang

Chu Kang ( PCK ) explaining sex to Chu Beng's son, Aloysius
.........



Aloy : Why is making love so enjoyable ?

PCK : Aiyah, ah boy, enjolable becaws, same like when you dig your nose with your finger mah !

Aloy : Do you think women enjoy sex more than men ?


PCK : Of course woman lah ! When you dig dig your nose, your nose feel better than your finger, right ?

Aloy : Why do women hate it when they get raped ?

PCK : Ai-yah ! Say, you walk along the load, den someone come over and dig your nose, you like or not ? Ehhh ? Don't pray pray ah !


Aloy : Why is it a woman cannot have sex when she is having her
menses?

PCK : Oy !! If your nose bleeding, you still go and dig meh?? Siow
ah ! Use your blain, use your blainnn ...........


Aloy : Why is it most men don't like wearing condoms when they are
making love ?

PCK : Ehhhh, when you dig your nose ah, you like to dig with a
glove on your finger or not ? Not the same shiok feeling mah.
Corlight or not?


Aloy : Why is making love carried out in private ?

PCK : Ah boyyyyy, use your blain, use your blainnnnn .............................. you
go and dig your nose in flont of your whole class izit ?? Stupid
lah!!

Aloy : Wah ...... Uncle Chu Kang, you are very good.

PCK : Aiyah ....... ," Best in Singapore, JB, some say Batam, and now, the whole world!"
also ah!!!


pass it 2 ur fren.....& let them laugh out loud....

Mengenal Lelaki Melalui Zodiak

Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendekkata Capricon seorg yg sukar nak meluah kanperasaannya. Jarang sekalianda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgngive in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugaksis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips utk memikat: Kacang aje..sentiasa berpakaian cantik,glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sbelum diatinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips utk memikat: Kasi jer belacan...
WARNING: Diorang tak suka makan belacan!

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but itstrue..Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib. .sebab nakbawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilihlah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nakdibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus.Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu ygmencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang...kesian takde orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgnharap anda nak menang..dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasannya
Tips utk memikat: Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalahlah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini nie sukapada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya..kalau dah tak tahan dgnmereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkaranda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengankemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati- hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya...nanti habis duitdikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis,kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsikesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Suka memberihadiah. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi takego(jejaka leo memang gitu)...Kuat ingatan, so berhati2 didalam setiap kata2dan perbuatan anda.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkankewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai danmenghargaisetiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn..saya ulangi..JGN bercakap atau memuji lelaki lain dihadapanLEO. Mereka tak suka dibanding-bandingka n dengan org lain..merekatu sensitif dan kuat cemburu! Lelaki Leo ak suka berkongsi perempuannyadgn org lain.

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencariperhatian dari perempuan... .Sanggup melakukan apa sahaja utk memikatperempuan yg kadang2 boleh memalukan perempuan tersebut.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandaimenyerlahkan nilai2 kewanitaan, gayayang manis, kelembutan dan tak lupakesabaran..( virgo ceng'eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming"..virgoini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick samadia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes toquarrel tapi jujur dlm segala hal...
Tips utk memikat: Senang aje..Libra sukaperempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yg sederhana..tapi jgn lupacover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal diorang ingatdiorang nie semua hensem coz Samy Velu pon Libra jugak tapi tak hensempon...

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifonberjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga,posessive.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, keranabila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata guek tak kasiwarning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya: Fu..yoh..siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happyaje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partnerjalan2..sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada plan bila nak keluar..tengok wayang ke?anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Pernikahan Erra Fazira dan Emran di Restoran Puteri TTDI















Friday, October 26, 2007

Joke: Samy Vellu jadik Astronaut...??


Samy Vellu ditemuramah tentang program angkasawan negara.

Samy: "...Bagi saya, ini semua adalah satu pembaziran atas duit rakyat.Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergimatahari. Barulah USA, Russia, respect sama kita...."

Penemuramah: Tapi Dato' Seri, matahari kan panas. Macam mana mau pergisana?

Samy: Cit! itu pasal la u tara jadi mintri. Saya suda lebey 30 tahunjadi mintri, saya musti ada jalan penyelesaian. Kita jangan pergi siang,manyak panas. kita pigi malam, baru ada sujuuuuuk......

Thursday, October 25, 2007

Tuesday, October 23, 2007

Teater P.Ramlee








Mustapha menggeletar...anak gadis jatuh dari tgkt 3 kondo!


MENGGELETAR tubuh pelakon terkenal, Mustapha Kamal, 46, apabila mendengar berita menyayat hati membabitkan anaknya, Ayuna, 15, yang terjatuh dari tingkat 13 kediamannya, Ahad lalu.


Ayuna kini berada dalam keadaan koma dirawat di unit rawatan rapi (ICU), Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Petaling Jaya, adalah anak perempuan Mustapha hasil perkahwinan bersama penerbit drama, Yong Rahimah Johari, 50, pada Julai 1988. Mereka turut dikurniakan seorang lagi anak perempuan, Ayuni, 13.Mustapha ternyata meluahkan perasaan kesalnya terhadap kejadian yang berlaku dan menganggap ia sebagai ketentuan takdir.


"Apabila mendapat tahu anak saya mengalami cedera parah akibat terjatuh dari kediamannya melalui rakan bekas isteri, Gina (Lahre) perasaan saya mula berkecamuk. Tubuh saya menggeletar dan berpeluh apabila menerima berita yang cukup menyayat hati itu.


"Sehinggakan saya tidak mampu melakukan apa-apa. Malah saya terpaksa meminta bantuan rakan untuk memandu kenderaan ke hospital berkenaan," katanya.Selepas tiba di hospital, Mustapha yang tidak dapat menahan perasaan sebak terus melihat dan memeriksa keadaan anaknya itu. Pihak hospital memaklumkan kecederaan serius yang dialami menyebabkan Ayuna terpaksa dibedah segera. Pembedahan yang dijalankan pada lewat malam itu mengambil masa selama lebih 4 jam.Menurut Mustapha lagi, hubungannya dengan anak-anak sentiasa baik dan tidak timbul persengketaan di antara mereka."Sebelum ini, masyarakat hanya mengetahui mengenai hubungan saya dan anak-anak melalui sebelah pihak saja. Justeru, sebagai bapa, perasaan kasih dan sayang tetap ada.



"Hubungan kami sebenarnya cukup rapat walaupun dia (Ayuna) tinggal bersama bekas isteri. Sebagai anak sulung dia juga selalu bermanja dengan saya selain kerap mengirimkan SMS," katanya.




Onna

Play Pacman Online Here..best




Play Pacman everyone... Just CLick at the Image above to get Directed to play this Fun Games..
Buang Boring..syok taw..

Cartoon strips - What does marriage mean












Kes Rogol beramai2 dalam bas

Suatu hari, sebuah bas kilang yang memuatkan pekerja wanita sahaja sedang menuju kilang kayu yang terletak jauh dari kawasan kampung. Dalam perjalanan tu..mereka terpaksa melalui kebun getah yang sangat luas..

Nak di jadikan cerita..ada seorang mamat kat tepi jalan menahan bas tersebut..nak mintak tumpang..jadi bas tu pun berhenti la... Tetiba..lebih kurang 6 orang perompak keluar nak merompak bas tersebut..

Sorang perompak berkata..
" Keluarkan dan bagi semua barang kemas yang korang ada..!!Cepat..!!"

Sorang pekerja kilang tu membalas..
" ..tapi..kami tak bawak barang kemas kalau gi keja..duit pun sikit je.."

Perompak berfikir seketika..
"Ha..gini la..sebab korang takder brang kemas & duit..kami rogol korang SEMUA..ahahhaa.."

Pekerja kilang yang muda berkata..
" Alalaa...takkan la makcik yang kat belakang tu nak rogol jugak..tak kesian ker.."

Tetiba..makcik tu berdiri..
" Weh..ko nie..tak paham ker..kalau dia cakap SEMUA..SEMUA la.."

Isteri Cemburu

Seorang isteri ingin menghubungi suaminya, tetapi telefonnya tidak berkredit lalu menyuruh anak lelakinya menyampaikan mesej penting kepada si suami yang sedang bekerja di site.

Selepes si anak membuat panggilan, si anak memberitahu ibunya seorang perempuan lain yang menjawab pesanan telefon. Walaupun sudah berkali-kali si anak menelefon, tetap perempuan itu juga yang menjawab.

Si isteri pun dengan marahnya menunggu kepulangan suami dari kerja di depan pintu rumah. Sesampainya suami, si isteri membelasah habis-habisan si suami kerana perlakuan curangnya.

Habis berkumpul jiran tetangga di depan rumah untuk melihat drama petang itu. Si isteri menyuruh anaknya memberitahu semua orang apa yang dikatakan oleh perempuan di talian tadi.

Si anak pun cakap "Harap maaf, nombor yang anda dail berada di luar kawasan liputan. Sila cuba sebentar lagi".

Burung aper?? BURUNG MURAI..

1979
====

Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?

PELEMPANGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!(Sibapak tampor)
Anak : HuaaaaaaHuaaaaaaaHuaaaaaaa!!(meleleh air mata)

Bapak : Besok kalu Tuhan kasi betul-betul telinga kau
tuli baru kau tahu!Udah!!!Jgn permainkan orang
tua-tua tak baik!!!!

......................................................

2007
====

Bapak : Burung aper?
Anak : Burung Murai
Bapak : Aa aa yer burung Murai.
Anak : Eh!!Kenaper abah tak ulang-ulang tanyer?Masih power telinga abah ni yer.
Bapak : Yer! Masa dulu kalu arwah datuk kamu panggil
abah suruh ke kedai ke aper, sekali panggil
jer abah dah menyahut.
Abah tak berani nak buat pura-pura pekak macam
ngko selalu buat masa kecik-kecik. Barangkali itulah
yang jadi barakahnyer, jadi telinga abah ni
Allah Taala kasi clear sampai sekarang.

******************************************************

Monday, October 22, 2007

Play Pacman Online Here!!





Play Pacman everyone... Just CLick at the Image above to get Directed to play this Fun Games..
Buang Boring..syok taw..

Sunday, October 21, 2007

Girlfriend Danny


Ni aku amek dari MH.Namanya Elida Hanan, umur 21 tahun.Budak kelantan gak, org KB.
Skang student medic kat India, bakal doktor.Bertuahnya badan....

ads